New Balance, un brand cu renume in industria adidasilor datorita comfortului si a calitatii inegalabile conferita de catre produsele lor. Una dintre putinele firme care inca isi fabrica parte din produse in SUA si in Marea Britanie fata de restul gigantilor in industrie care prefera tarile precum China, Japonia, India etc. Managerul firmei, Chris Davis, a declarat intr-un interviu ca una dintre valorile de la baza companiei este ca niciodata nu sacrifica calitatea pentru o productie mai ieftina. New Balance “Made in U.S.A.” si “Made in U.K.” ramanand intotdeauna un simbol al calitatii superioare.

  Cu toate ca New Balance nu si-a schimbat prea mult designul adidasilor de la inceputuri, aceastia pot fi vazuti in picioarele artistilor si a personalitatilor din ziua de azi, cu nume ca Pharell Williams si Kanye West numarandu-se printre fanii brandului si fiind adidasii preferati ai parintelui Apple, Steve Jobs, New Balance continua sa faca aceleasi modele nemuritoare pe care le indragim cu totii.

  Cei de la New Balance au fost intotdeauna de parere ca nu au nevoie de celebritati sau atleti care sa le faca reclama, calitatea adidasilor vorbind de la sine. Au vrut ca oamenii sa ii cumpere datorita calitatilor lor, nu bazat pe faima persoanelor care ii poarta. Cu toate astea, de-alungul anilor multi oamenii influenti le-au purtat adidasii, Bill Clinton (fost presedinte al SUA) era un fan inrait New Balance, Barack Obama a avut pana si o pereche special facuta pentru el.

                        

  Debutand in 1906 sub numele de New Balance Arch Support Company si fabricand diverse accesorii care imbunatateau confortul adidasilor, sunt una dintre firmele cu cea mai mare experienta in domeniu avand peste 100 de ani in industrie.

  New Balance este unul dintre brand-urile care a ramas fidel principilor lor de la inceputuri pana in ziua de azi, oferind o atentie foarte mare calitatii, adidasii lor fiind recomandati de catre medicii pediatrii datorita varietatii mare de fit-uri, fiind potriviti pentru orice tip de comformatie a piciorului. Brand-ul sustine ca are adidasii perfecti pentru fiecare tip de alergator, corectand defectele de mers ale fiecaruia.

New Balance 420

  New Balance a înviat clasicul New Balance 420. Inițial lansat la mijlocul anilor 80, 420 era foarte popular printre sportivi. Partea superioara este alcatuita din piele intoarsa de cea mai mare calitate combinata cu nailon pentru un look de vintage. Designul este aproape identic cu originalul dar New Balance 420 este acum disponibil în culori nemaivazute.

New Balance 574

  New Balance 574 este un pantof de alergare avansat care a fost lansat pentru prima data in 1988.
Nu numai ca este performant, New Balance 574 are si un aspect atragator. 
Partea superioară a New Balance 574 este realizata din piele intoarsa,fie din nylon, fie din
combinații de plasă. Talpa pantofului include sistemul ENCAP care reduce șocul și a protejeaza piciorul. New Balance 574 a fost reeditat în 2003 în mai multe culori. Acesta a fost si este un pantof foarte popular de-a lungul anilor.

New Balance 576

  New Balance 576 a fost inițial destinat rulării și lansării în 1988. La început, New Balance 576 a fost creat pentru piața din S.U.A. dar ulterior a fost lansat si in Germania ca un pantof atletic de mers pe jos, unde a devenit foarte popular. Originalul New Balance 576 a fost făcut cu piele de porc, dar faima sa reală provine din confortul și stilul său.

New Balance 580

  Fratele mai puțin cunoscut al familiei New Balance 580 a intors o mulțime de capete în zilele sale și i-a ajutat pe New Balance să intre pe piața din anii ’90. Echipat cu un sistem robust de tip Rollbar la bază și cu alegerea obișnuită de amortizare Encap in talpa, încălțămintea a împins limitele NB.

New Balance 996

  Un alt clasic realizat de Statele Unite, New Balance 996 a fost lansat în 1988, prezentat într-o combinație subtila de piele de căprioară și plasă. Se bucura de o mulțime de succes grație constructiei sale durabile și aplicațiilor versatile.

New Balance 999

  Este apreciat foarte multa datorita formei sale care a fost una dintre primele cu un design 3D de absorbtie a socurilor si un alt triumf pentru marca in domeniul tehnologiei de amortizare si nu in ultimul rand un triumf in domeniul modei.

 

 New Balance este si v-a fi intotdeauna un brand recunoscut pentru calitatea si comfortul lor imbatabil, continua sa produca si in ziua de astazi aceleasi modele iconice care intorc capetele din anii 80 pana azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *