TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare.

Brand Plaza este un magazin de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa (conform Codului Fiscal).

Brandplaza nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile provocate de firmele de curierat, acestea din urma fiind responsabile pentru livrarea la termen a produselor trimise de catre Brandplaza.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare sunteti obligat sa completati formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

INREGISTRAREA, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei sau dupa sesizarea unei activitati neautorizate sub numele dvs. de utilizator.

Prin acordarea statului de membru si client, va aducem la cunostinta ca neridicarea comenzilor plasate in mod repetat va conduce catre blocarea accesului la site.

PROMOTII SI CONCURSURI

   Brand Plaza Romania stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar inscrierile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar inscrierilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

DETALII LIVRARE

1. Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin curierat rapid. Costul unei livrari este de 19 RON , tarif unic – National si Bucuresti . In cazul in care adresa dvs de livrare nu se regaseste in aria de acoperire a firmei de curierat fara a percepe cost suplimentar, veti fi taxat cu kilometri suplimentari, in functie de numarul acestora. 
2. Pentru comenzile ce depasesc o valoare mai mare de 299 RON livrarea este GRATUITA. (in limita de acoperire a firmei de curierat, fara a percepe suprataxa pentru km suplimentari). In cazul in care exista suprataxa de livrare, coletul va fi expediat catre cel mai apropiat punct de ridicare al firmei de curierat.
3. Termenul de livrare este de maximum 48 de ore de la data confirmarii telefonice a comenzii. (vezi clauza 5)
4. Produsele dispun de garantia acordata de producator. Toate produsele sunt AUTENTICE, achizitionate din surse sigure si vin insotite de acte de provenienta. Produsele comercializate dispun de elementele de siguranta specifice fiecarui brand in parte. 
5. Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare (10-14 zile). In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.

 

SCHIMBURI SI RETUR

1. In cazul in care doriti sa schimbati produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: nu este marimea potrivita, nu va place culoarea, nu va place modelul tot ce aveti de facut este sa completati formularul de retur, care se regaseste aici.
2. In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de maxim 30 zile calendaristice, in conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca acesta, cat si ambalajul sunt in conditii bune, nedeteriorate !
3. Pentru returnarea produselor, clientul suporta costul transportului in cazul in care produsul nu prezinta defecte de fabricatie. Daca produsul prezinta defecte de fabricatie sau a fost gresita comanda ne asumam costurile de transport pentru efectuarea returului. Rambursarea banilor in cont se face in termen de 14 zile caldendaristice pentru produsele date spre retur.
4. Ramburasarea banilor se face numai prin contul bancar al clientului care a plasat comanda, furnizat in formularul de retur. Sunt excluse metodele de rambursare prin plata cash sau Posta Romana sau in contul bancar al altor persoane.
5. Returnarea produselor se face numai prin firme de curierat rapid, sunt excluse alte metode de livrare precum Posta Romana sau aducerea coletului la sediul fiscal al companiei.